Anlık Bildirim

GeForce RTX 4000 serisi ertelenebilir: Sebebi ilginç

Madencilerin piyasaya boca ettiği kullanılmış GeForce RTX 3000 ekran kartları nedeniyle Nvidia yeni RTX 4000 ekran kartlarını bir miktar daha erteleme kararı alıyor. 

GeForce RTX 4000 Tam Boyutta Gör

Kripto para dünyasında yaşanan büyük çöküş sonrasında madenciler de ellerinde kalan ekran kartlarını haraç mezat satmaya başladı. Piyasada ikinci el ekran kartı adeta kaynarken Nvidia tarafında bazı etkileri oluyor.

GeForce RTX 4000 serisi neden erteleniyor?

Hem performans tarafında hem de enerji tüketimi tarafında önemli artışlar getirecek olan GeForce RTX 4000 ekran kartı serisi normalde Ekim ayında bekleniyordu ancak Nvidia sürpriz bir kararla Aralık ayına erteledi.

Kararın arkasında ise ikinci el piyasasına boca edilen GeForce RTX 3000 ekran kartları bulunuyor. Büyük bir stok birikimi ortaya çıkaran bu durum RTX 4000 serisi açısından dezavantaj olabilir zira tüketiciler daha uygun fiyatlı ikinci ellere yönelebilir.

Nvidia yeni RTX 4000 serisini piyasaya sürdüğünde en azından talebin belirli bir seviyesinin üzerinde ve tüketicilerin de yeni alternatiflere yönelmiş olmasını istiyor. Böylece satış tarafında herhangi bir kaza yaşanmayacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7017 kez okundu.
29 kişi, toplam 30 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
GeForce RTX 4000, nvidia ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim