Anlık Bildirim

Geri dönüyor: Asus Zenfone 11 özellikleri belli oldu

Asus'un yeni telefonu Zenfone 10, Snapdragon 8 Gen 3 ile Google Play veritabanında görüntülendi. Telefonun bazı özellikleri şimdiden doğrulandı. İşte detaylar...
Geri dönüyor: Asus Zenfone 11 özellikleri belli oldu Tam Boyutta Gör
Asus'un daha önce Zenfone markasını sonlandıracağı ve halihazırda mevcut olan Zenfone 10'un da serinin son modeli olacağı söyleniyordu. Neyse ki Asus, kısa süre içerisinde bu söylentileri yalandı. Geçtiğimiz saatlerde ise ailenin yeni üyesi Zenfone 11, Google Play veritabanında görüntülendi. Telefon, Snapdragon 8 Gen 3 ve daha fazlasıyla geliyor.

Asus Zenfone 11 özellikleri belli oldu

Kaçıranlar için Asus, uzun süredir ROG ve Zenfone serisi akıllı telefonlar ile karşımıza çıkıyor. Bu noktada ROG Phone serisi cihazlar mobil oyuncuları hedeflerken, Zenfone serisi ise daha geniş bir kullanıma sahip. Google'dan alınan bilgiler ise, Zenfone 11'in Snapdragon 8 Gen 3 platformundan güç alacağını doğruladı. Dolayısıyla gelenek bir kez daha bozulmayacak.

Geri dönüyor: Asus Zenfone 11 özellikleri belli oldu Tam Boyutta Gör
Sızdırılan listenin hemen altında, telefonun 16 GB RAM ve Android 14'e sahip olacağını görüyoruz. Ekran çözünürlüğü ise önceki modele kıyasla değişmeyecek. Bildiğiniz gibi Zenfone 10, ön yüzünde 1080x2400 çözünürlük ve 144Hz yenileme hızı sunan 5,92 inç SUPER AMOLED ekranla tanıtılmıştı. Zenfone 11'in çıkış tarihi ise halen net değil.

Zenfone 10'un ise, Haziran 2023'te duyurulduğunu ve Temmuz ayında satışa çıktığını hatırlatalım. Dolayısıyla bekleyiş bir süre daha devam edecek. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5876 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
asus zenfone 11, Teknoloji Haberleri ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim