Anlık Bildirim

Get Out ve Us filmlerinin yönetmeni Jordan Peele'nin yeni korku filminin vizyon tarihi paylaşıldı

Get Out ve Us filmleri ile hem korku filmi olarak hem de film olarak başarı sağlayan ve kalitesini ispatlayan Jordan Peele'nin yeni korku filminin müjdesi sonunda verildi.

Get Out ve Us filmlerinin yönetmeni Jordan Peele'nin yeni korku filminin vizyon tarihi paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Son zamanların başarılı yönetmenlerinden biri olan Jordan Peele'nin yeni korku filmi için vizyon tarihi paylaşıldı. Film ile ilgili de bazı detaylar açıklandı.

Özellikle 2017 yılında yayınlanan Get Out ve 2019 yılında yayınlanan Us filmleri ile son dönemde dikkat çeken ve kalitesini ispatlayan başarılı yönetmen Jordan Peele'nin yeni filmi 22 Temmuz 2022'de yani Fantastic Beasts filminden tam bir hafta sonra vizyona girecek.

Ne yazık ki film ile ilgili çok fazla detay açıklanmadı ancak filmin yine bir korku filmi olacağı ve yine ilk iki filmdeki gibi sosyal-gerilim tarzında olacağı söylendi. Yani ilk iki film gibi bazı sınıfsal sorunlara değinen bir film olacak. İlk iki film özellikle ırkçılık konusunda çok ince düşünülen güzel mesajlar içeriyordu.

Yeni film ile ilgili herhangi bir oyuncu detayı da açıklanış değil. Büyük ihtimalle geliştirme sürecinin henüz erken aşamalarında film.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim