Anlık Bildirim

Bethesda'nın yeni oyunu Ghostwire: Tokyo'nun PS5 özellikleri açıklandı

Bethesda'nın yayıncılığını yaptığı konsolda PlayStation 5'e özel olacak Ghostwire: Tokyo'nun PlayStation 5 özellikleri açıklandı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Ghostwire: Tokyo'nun PS5 özellikleri açıklandı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Bethesda'nın yaptığı, geliştiriciliğini ise Tango Gameworks'ün yaptığı, korku temalı aksiyon macera oyunu Ghostwire: Tokyo'nun PlayStation 5 özellikleri açıklandı.

Ghostwire: Tokyo, geçtiğimiz yıllarda zaman kısıtlı olarak PlayStation 5 için duyurulmuştu. Yani oyun bir süre sonra PC'ye de gelecek ancak konsolda PlayStation 5'e özel olacak. Geçtiğimiz günlerde de oyunun PlayStation sayfası güncellendi ve oyunun PlayStation 5'teki özellikleri açıklandı. Özellikleri aşağıda bulabilirsiniz.

Özelliklere baktığımızda şüphesiz en dikkat çeken şeyin ışın izleme olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca kontrolcünün yeni özelliklerini de kullanacak gibi duruyor. Ghostwire: Tokyo'nun çıkış tarihi ne yazık ki bilinmiyor ancak bu yıl içerisinde çıkması bekleniyor.

Ghostwire: Tokyo'nun PS5 Özellikleri

  • Baş döndüren görseller: Işın izleme ve HDR* özelliğiyle birlikte PlayStation 5 konsolunun gücü ve hızı, Tokyo’yu keşfettikçe şehri hiç olmadığı kadar güzel ve doğaüstü göstermeyi sağlıyor.
  • Hızlı yükleme: PlayStation 5 konsolunun ultra yüksek hızlı SSD'si sayesinde neredeyse anında yükleme süreleriyle aksiyona katılın ve Tokyo’nun perili sokaklarında yükleme süreleri olmadan geçiş yapın.
  • Uyarlanabilir tetikler: İster geleneksel silahlarla ister doğaüstü güçlerle savaşın, uyarlanabilir tetikler sizi doğrudan harekete geçirecektir.
  • Dokunsal geri bildirim: Ghostwire: Tokyo’daki her yetenek ve karakter eylemi için eşsiz dokunsal geri bildirim ile paranormal yeteneklerinizin gücünü hissedin.
  • Uyumlu kulaklıklarla Tempest 3D AudioTech: Arkanızda işittiğiniz uğursuz bir gülüş. Uzaklardan gelen köpek havlaması sesleri. PS5 konsolunun 3D sesi sizi Tokyo'nun ürkütücü sokaklarına çekecek.

*Dinamik 4K ve HDR için uyumlu bir 4K ve HDR uyumlu TV veya ekran gerekir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim