Anlık Bildirim

Days Gone geliştiricisi PlayStation 5 için yeni bir açık dünya oyunu geliştiriyor

PlayStation 4'ün sevilen oyunlarından birisi olan Days Gone'ın geliştiricisi Sony Interactive Entertainment Bend Studio, yeni bir açık dünya oyunu geliştiriyor.

Days Gone geliştiricisi PS5 için yeni bir oyun geliştiriyor Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Sony'nin yaptığı, geliştiriciliğini ise Bend Studio'nun yaptığı Days Gone, PlayStation 4'ün sevilen oyunlarından birisiydi. Ne yazık ki oyunun devamı gelmiyor şimdilik ancak stüdyo yeni bir oyun üzerinde çalışıyor.

Days Gone Stüdyosundan Yeni Bir Açık Dünya Oyunu Geliyor

Geçtiğimiz saatlerde PlayStation Studios başkanı Hermen Hulst'un PlayStation Blog üzerinden bir röportajı yayınlandı. Bu röportaj içerisinde birçok yeni bilgi ortaya çıktı. Bu bilgilerden biri de Days Gone'ın geliştiricisi olan Bend Studio'dan geldi. Röportaja göre Bend Studio, şu anda yepyeni bir açık dünya oyunu üzerinde çalışıyor. Bu oyun yeni bir IP olacak, yani daha önce görmediğimiz bir yapım olacak. Hermen Hulst'un dediğine göre stüdyo, Days Gone'da yarattığı açık dünya dinamiklerini bu oyun ile iyice geliştiriyor.

Ne yazık ki stüdyonun yeni oyunu ile ilgili başka bir açıklama yapılmadı. Geçtiğimiz aylarda Bloomberg'in yayınladğı bir habere göre Sony, Days Gone 2'yi iptal etmiş ve stüdyo yeni bir oyuna başlamıştı. Bu haber de Bloomberg'in haberini doğruluyor diyebiliriz.

Jason Schreier'ın haberine göre Bend Studio'nun içerisindeki bir ekip Uncharted'ın yeni oyunu üzerinde çalışıyordu ancak stüdyo kendine ait bir oyun yapmak için Uncharted projesini bırakmıştı. Yine Jason Schreier'ın haberine göre Bend Studio'nun şu anda diğer ekibi de çok oyunculu bir oyunun geliştirilmesi için Naughty Dog'a yardım ediyor. Büyük bir ihtimalle daha önce duyurulan The Las of Us'ın online modu. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim