Anlık Bildirim

Gigabyte 0.4ms tepki süresine ulaşan oyuncu monitörünü duyurdu

Gigabyte AORUS FI25F oyuncu monitörü SuperSpeed IPS teknolojisi sayesinde hareketli nesnelerde 0.4ms tepki süresini yakalayabiliyor. Henüz fiyat açıklanmadı.

Gigabyte 0.4ms tepki süresine ulaşan oyuncu monitörünü duyurdu Tam Boyutta Gör

Oyuncu monitörlerinde keskin görüntü kalitesi elde edebilmek adına tepki sürelerini geliştirmek büyük önem taşıyor. Gigabyte SuperSpeed IPS teknolojisi sayesinde 0.4ms seviyeleri mümkün oluyor.

Gigabyte AORUS FI25F özellikleri

Gigabyte AORUS FI25F oyuncu monitörü; SuperSpeed IPS teknolojisi sayesinde hareketli görüntü tepki süresinde (MPRT) 0.4ms elde etmeyi başarmış. 240Hz tazeleme hızı ile birlikte oyunculara en iyi görüntü tecrübesi sunuluyor.

24.5 inçlik Full HD TN panele sahip olan Gigabyte AORUS FI25F oyuncu monitörü; sRGB renk uzayının yüzde yüzünü kapsıyor. Panel 8-bit renk desteği sunuyor. DisplayHDR 400 standardı ile de 400 nit parlaklık değerine ulaşabiliyor.

AMD Radeon FreeSync desteği de sunan monitörün arka kısmında RGB LED aydınlatma şahin bakışını temsil ediyor. Entegre stand ise taşıma kolaylığı sunmak için tasarlanmış. Nişangah gibi FPS oyuncularına yönelik yazılım desteğinin yanı sıra kontrol menüsündeki bir tuş ile aktif gürültü engelleme de yapabiliyor. Gigabyte AORUS FI25F oyuncu monitörü için henüz bir fiyat açıklanmadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4252 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
gigabyte, Gigabyte AORUS FI25F ve Donanım Bileşenleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim