Anlık Bildirim

Google, Android Auto'nun telefon paylaşımı özelliğine son verecek

Google, Android 10 ile beraber telefonlarda yüklü gelen ve sürücülere sesli komut desteği, yol tarifi ve çeşitli özellikler sunan Android Auto'nun ekran paylaşımı özelliğine son verecek.

Google, Android Auto telefon paylaşım uygulamasına son verecek Tam Boyutta Gör

Google, kendi mağazasında bulunan ve kullanıcılara uzaktan kontrol sağlanabilen sürüş yardımcısı Android Auto'nun yan uygulaması Android Auto for phone screens'ı sonlandıracağını açıkladı. Uygulama, hem araç akıllı sistemlerinde hem de Android telefonlarda yer alırken aynı zamanda kullanıcıların Bluetooth bağlantısı kurması ile beraber sesli adres tarifi, müzik uygulamalarına erişim ve sms gönderimi gibi kolaylıklar sunuyor.

Mobil uygulamaya son verilecek

Google, Android Auto mobil uygulamasını kullanan kişilerin Googte Asistan'ın sürüş moduna geçmelerini ve Android 12 ile mobil sürüş deneyimini geliştirmek istiyor. Araçlarda bulunan Android Auto özelliğini kullanan kullanıcılar içinde açıklama yapan şirket, kullanıcıların araçlarda bulunan yazılımı kullanmaya devam edebileceklerini bildirdi.

Android Auto, Google’ın Android 10’u yayınlaması ile beraber işletim sistemine entegre bir hale getirilmişti ve indirilebilir uygulama olarak mağazadan kaldırılmıştı. Android Auto uyumlu bir aracı olmayan kullanıcılar telefonları üzerinden kolay bir şekilde yazılıma ulaşabilirken Google'ın, kendi sesli asistan yeteneklerini arttırmak için böyle bir karar aldığı düşünülüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim