Anlık Bildirim

Google, Android uygulamasında daha koyu bir karanlık modu test ediyor

Android uygulaması için Google, mevcut karanlık temaya göre daha koyu tonlara sahip yeni bir karanlık modu test ediyor. Teknoloji devi, gelecekte birkaç farklı karanlık tema seçeneği sunabilir.

Google, Android uygulamasında yeni bir karanlık modu test ediyor Tam Boyutta Gör

Google, Android uygulamasında yeni bir karanlık mod seçeneğini test ediyor. Uygulamada şu an için bir karanlık mod seçeneği sunuluyor ancak test edilen tema daha koyu tonlara sahip. Bu özellik, Şubat ayının sonlarında Google'ın masaüstünde test ettiği yeni karanlık temayla benzer görünse de tam olarak aynı değil.

Google'dan farklı karanlık mod seçenekleri

Android uygulamasında koyu gri karanlık temaya sahip olan Google, daha koyu tonlarda bir temayı test ediyor. Geçtiğimiz ay ise teknoloji devinin masaüstünde tamamen siyah bir tema test ettiği görülmüştü. Mobilde test edilen yeni karanlık mod ise mevcut sunulan temaya göre daha koyu olmakla birlikte masaüstünde test edilen temaya göre daha açık bir tona sahip.

Google'ın Android uygulamasında test ettiği daha koyu tonlara sahip karanlık tema uygulamanın beta kanalında sürüm 13.8 ile kullanılabiliyor. Teknoloji devi, gelecekte tek karanlık tema yerine kullanıcılara seçebilecekleri farklı karanlık temalar sunabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim