Anlık Bildirim

Google, Apple'ın Find My uygulamasına karşılık olarak Cihazımı Bul özelliğinin kapsamını genişletiyor

Google, Android kullanıcılarının kayıp cihazlarını daha kolay bulabilmelerine yardımcı olmak adına Apple'ın Find My uygulamasında olduğu gibi kendi Cihazımı Bul özelliğine Bluetooth desteği getiriyor.

Google, Cihazımı Bul özelliğinin kapsamını genişletiyor Tam Boyutta Gör

Google, kullanıcıların kayıp cihazlarını kolayca bulmalarına yardımcı olmak için Apple’dan aşina olduğumuz ‘Find My’ uygulamasının Android versiyonu üzerinde çalışmalar yürütüyor.

Google'dan kapsamlı Cihazımı Bul özelliği

Google'ın mobil işletim sistemi Android, telefonunuzu kaybetmeniz durumunda bulmanıza yardımcı olmak için bir WiFi veya hücresel bağlantı kullanan bir 'Cihazımı Bul' özelliğini zaten içeriyor. Google'ın destek sayfasında açıklanan mevcut Cihazımı Bul özelliği yalnızca hücresel veya Wi-Fi ağına bağlı ve konum hizmetleri etkinleştirilmiş akıllı telefonları bulabiliyor. Buna karşılık Apple'ın Find My uygulaması, Bluetooth ve ultra geniş bant gibi seçenekleri de ekleyerek kayıp cihazların bulunmasını çok daha kolay hale getiriyor.

9to5Google tarafından Google Play Hizmetleri'nin son beta sürümünde tersine mühendislik ile Google'ın, Apple'ın Find My uygulamasına benzer geniş kapsamlı bir ağ kurmayı planladığı keşfedildi.

Kaynak kodlarda 'Spot' olarak adlandırılan özelliğin, işleyişi anlaşılmış olsa da henüz ne kadar kapsamlı olacağına dair bir bilgi bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim