Anlık Bildirim

Google, katlanabilir Pixel Fold'u piyasaya sürebilir

Pixel telefonları ile beraber Android deneyimini en üst seviyeye çıkartan Google, yeni katlanabilir telefonu olacak Pixel Fold'u yakın bir zamanda piyasaya sürmeyi planlıyor.

Google'dan katlanabilir Pixel Fold telefonu geliyor Tam Boyutta Gör

Teknoloji devi Google, katlanabilir telefonlar için yıllardır çalışmalarını sürdürüyor. Display Supply Chain Consultants Direktörü David Naranjo tarafından sızdırılan yeni bilgiler, Pixel Fold’un bu yılın son çeyreğinde tanıtılacağını ortaya çıkardı.

Temmuz 2020’de sızdırılan planlara bakarsak, merkezinde silindir şeklinde bir menteşe sunacak yeni telefon, dışa doğru katlanabilir olacak. Bu tasarımın Samsung Galaxy Fold serisine benzediğini söyleyebiliriz. Sızdırılan patent, cihazın tasarımına dair ipuçları verse de nihai sürüm ile beraber değişiklikler olabilir.

Google'dan katlanabilir Pixel Fold telefonu geliyor Tam Boyutta Gör

LTPO OLED ekran teknolojisi ile geleceği söylenen cihazın, Samsung’un ultra ince camı olan (UTG)’yi kullanacağı iddia ediliyor. Ayrıca Google, ekran altı kamera teknolojisi üzerinde de çalışıyor. Katlanabilir Pixel Fold’un, Google’ın 19 Ekim’de gerçekleştireceği Pixel 6 lansmanında duyurulması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim