Anlık Bildirim

Google Pixel 7 ekran altı kamera sistemiyle gelebilir: İşte muhtemel tasarımı

Google'ın Pixel 7'yi ekran altı kamera sistemiyle donatacağı bildiriliyor. Şirketin yaptığı patent başvurusu yeni akıllı telefonları için bu yönde planlarının olduğunu ortaya koydu.

Google Pixel 7 ekran altı kamera sistemiyle gelebilir Tam Boyutta Gör

LetsGoDigital internet sitesi Google Pixel 7'nin konsept görüntülerini yayınladı. Arama devinin yeni nesil amiral gemisi telefonunda ekran altı kamera sistemine yer vereceği belirtiliyor. İddianın dayanağı ise Google'ın yaptığı patent başvurusu.

ABD Patent ve Marka Ofisi'ne (USPTO) yapılan başvuru şirketin yeni nesil amiral gemisi için ekran altı kamera sistemi üzerinde çalıştığını gösteriyor. Daha da ilgi çekici olanı söz konusu teknolojiyi Google'da görev yapan eski bir Samsung mühendisinin icat etmiş olması. Sangmoo Choi'nin daha önce 14.5 yıl Samsung Display'de çalıştığını belirtelim.

Google Pixel 7 ekran altı kamera sistemiyle gelebilir Tam Boyutta Gör

2022'nin sonlarında çıkış yapacak

Ekran altı kamera teknolojisi yeni değil. Hali hazırda Samsung Galaxy Z Fold 3 ve Xiaomi Mix 4 gibi akıllı telefonlarda mevcut. Görünüşe bakılırsa Google Pixel 7'de de kullanılacak. Patent, telefonun boyutunu büyütmeden ekranın büyütülmesi gerektiğini vurguluyor.

Google Pixel 7 ekran altı kamera sistemiyle gelebilir Tam Boyutta Gör

Tam ekran deneyimi sunabilmek için ön kamera ve ışık sensörü, diğer sensörlerle birlikte ekranın altına yerleştirilecek. Bu teknoloji için OLED ekran kullanılacak. Google Pixel 7'nin 2022'nin sonlarında tanıtılması bekleniyor. Bakalım bu iddialar gerçeğe dönüşecek mi?

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim