Anlık Bildirim

Samsung, radyo dalgalarını kullanarak şarj olabilen uzaktan kumandasını tanıttı

Samsung, radyo dalgalarını enerjiye dönüştürerek şarj olabilen yeni TV kumandasını tanıttı. Uzaktan kumanda aynı zamanda güneş enerjisi ve USB Type-C üzerinden de şarj edilebiliyor.

Samsung'dan radyo dalgaları kullanarak şarj olabilen kumanda Tam Boyutta Gör

Yeniden patlak veren pandemi kaçınılmaz olarak CES 2022'nin coşkusunu azaltmış durumda. Ancak olumsuz havaya rağmen bu yılki Tüketici Elektroniği Fuarı'nda ilgi çekici ürünler karşımıza çıkmaya devam ediyor. Güney Koreli dev Samsung, yeni TV kumandasını tanıttı.

Eco Remote'un yeni versiyonu, yönlendiricilerin radyo dalgalarını enerjiye dönüştürerek şarj olabiliyor. Söz konusu teknoloji uzun süredir var olsa da henüz tam olarak yaygınlaşmış değil. Sadece TV uzaktan kumandası gibi düşük güç tüketimine sahip cihazlar için uygun olduğunu belirtelim.

Samsung'dan radyo dalgaları kullanarak şarj olabilen kumanda Tam Boyutta Gör

Farklı şarj yöntemleri de var

Eco Remote'u Wi-Fi haricinde farklı şekillerde şarj etmek de mümkün. Uzaktan kumanda aynı zamanda güneş enerjisiyle de şarj olabilliyor. Buna ek olarak üzerinde daha hızlı şarjı mümkün kılan geleneksel USB Type-C girişi de var. RF toplama özellikli yeni Eco Remote, 2022'de üst düzey TV'lerin yanında sunulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim