Anlık Bildirim

Sevilen PlayStation oyunu Gran Turismo 7'nin PS4 sürümü onaylandı

Popüler yarış oyunu Gran Turismo serisinin yeni oyunu Gran Turismo 7, PlayStation 5 dışında PlayStation 4 için de çıkış yapacak. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Gran Turismo 7'nin PS4 sürümü onaylandı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise Polyphony Digital'in yaptığı PlayStation markasının en popüler yarış oyunu serisi Gran Turismo'nun yeni oyunu için PlayStation 4 sahiplerine güzel bir haber verildi.

Gran Turismo 7, PS4'e de Geliyor

Geçtiğimiz saatlerde PlayStation Studios başkanı Hermen Hulst'un PlayStation Blog üzerinden bir röportajı yayınlandı. Bu röportaj içerisinde birçok yeni bilgi ortaya çıktı. Bunlardan biri de markanın sevilen yarış oyunu serisi Gran Turismo'nun yeni oyunu Gran Turismo 7'den geldi. Hermen Hulst'un açıklamasına göre Gran Turismo 7, yalnızca PlayStation 5 için değil, PlayStation 4 için de çıkış yapacak.

Hermen Hulst ne yazık ki Gran Turismo 7 ile ilgili başka bir açıklama yapmadı. Pyunun 2022 yılında yayınlanacağı biliniyor. Başlangıçta o da 2021'de çıkacaktı ancak ertelendi.

PlayStation 5'in en çok merak edilen oyunlarının neredeyse tamamı PlayStation 4 için de çıkış yaptı veya yapacak. Özellikle Horizon Forbidden West ve God of War 2'nin PlayStation 4 için de çıkış yapacak olması PlayStation 4 oyuncuları için bir hayli güzel haber.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10807 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
gran turismo 7, Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim