Anlık Bildirim

Horizon Forbidden West'in yıl sonunda çıkması planlanıyor ancak ertelenebilir

PlayStation'ın sevilen oyunu Horizon Zero Dawn ve serinin ikinci oyunu Horizon Forbidden West'in yıl sonunda çıkması bekleniyor ancak kesin değil.

Horizon Forbidden West'in yıl sonunda çıkması planlanıyor Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Sony'nin yaptığı, geliştiriciliğini ise Guerilla Games'in yaptığı PlayStation'ın önemli oyunu Horizon Zero Dawn'ın devamı Horizon Forbidden West'in çıkış tarihi ile ilgili bir açıklama geldi.

Horizon Forbidden West Ertelenebilir

Geçtiğimiz saatlerde PlayStation Studios başkanı Hermen Hulst'un PlayStation Blog üzerinden bir röportajı yayınlandı. Röportaj esnasında PlayStation oyunlarının geleceğine dair birçok detay paylaşıldı. En çok dikkat çekenlerden biri de Horizon Forbidden West'in çıkış tarihi oldu. Hermen Hulst'un açıklamasına göre oyunun bu yılın kasım - aralık aylarında çıkması bekleniyor. Ancak bir sorun var.

PlayStation Studios başkanı Hermen Hulst, her ne kadar oyunu bu yıl çıkarmayı planladıklarını söylese de oyunun tarihinin kesin olmadığını ve ertelenebileceğini söyledi. PlayStation Studios başkanı Hermen Hulst "2021'in son aylarında yayınlamak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz ancak bu çıkış tarihi kesin değil." dedi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim