Anlık Bildirim

Mortal Kombat filminin yazarından bir oyun filmi daha geliyor: "Popüler bir FPS oyunu"

Geçtiğimiz aylarda yayınlanan Mortal Kombat filminin senaristi yeni bir oyun filminin üzerinde çalıştığını ve bu oyunun "en büyük FPS oyunlarından biri" olduğunu söylüyor.

Greg Russo bir oyun filminin daha geldiğini söyledi Tam Boyutta Gör

Video oyunları arasında dövüş türü deyinne akla gelen ilk oyunlardan olan Mortal Kombat'in geçtiğimiz aylarda yeni bir filmi çıktı. Ne yazık ki film birçok izleyiciden fazlasıyla olumsuz yorum aldı. O filmin yazarı olan Greg Russo, yeni bir oyun uyarlamasında çalıştığını söyledi.

Büyük Bir FPS Oyununun Filmi Geliyor

Twitter üzerinden açıklama yapan Greg Russo, yeni bir film projesine dahil olduğunu ve bu projenin bir oyun uyarlaması olduğunu söyledi. Söylediğine göre bu yeni proje en büyük FPS oyunlarından birisinin film uyarlaması. Hatta kendisi bu sefer senaryonun direkt olarak uyarlanacağını bir değişiklik yapılmayacağını da ekledi. 

Ne yazık ki proje ile ilgili daha fazla ayrıntı açıklamadı Greg Russo. Ancak FPS oyunu dediği için ve en iyilerden biri olduğu için çember biraz daralıyor. Şüphesiz akla gelen ilk oyunlar Doom, Quake, Wolfeinstein ve Call of Duty diyebiliriz. Bunların arasında en büyük şansa sahip olanın Doom olduğunu da söylemek gerek. Sizce hangi filmden bahsediliyor yorumlara yazmayı unutmayın.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim