Anlık Bildirim

The Last of Us’ın kadrosu genişliyor: Abby, Jesse ve Dina’yı oynayacak oyuncular belli oldu

Geçtiğimiz yılın en başarılı dizilerinden olan The Last of Us, yakında ikinci sezonunun çekimlerine başlayacak. İkinci oyunun hikayesini konu alacak yapımın kadrosuna üç yeni isim eklendi.
Joel Miller (Pedro Pascal) - The Last of Us Tam Boyutta Gör
Playstation ve HBO ortaklığında geliştirilen The Last of Us, hiç kuşkusuz geçtiğimiz yılın en dikkat çeken yapımlarından biri olmuştu. Dizinin ilk sezonu, The Last of Us’ın ilk hikayesinin konularını işlemişti. Dizinin geçtiğimiz yıl duyurulan ikinci sezonu ise The Last of Us Part 2’nin hikayesini işleyecek. Peki oyundan tanıdığımız Abby, Dina ve Jesse karakterlerini kimler canlandıracak?

Geçtiğimiz yaz ABD’de gerçekleştirilen oyuncu ve yazar grevi nedeniyle The Last of Us’ın ikinci sezonu bir türlü prodüksiyona geçememişti. Grevin bitmesi ile HBO işleri hızlandırdı. Geçtiğimiz günlerde Neil Druckmann ve HBO, The Last of Us’ın ikinci sezonuna katılacak isimleri duyurdu.

Abby Anderson

The Last of Us'ın ikinci sezon kadrosu belli oldu Tam Boyutta Gör
Good Grief ve No One Will Save You yapımları ile ünlenen Kaitlyn Dever, dizinin ikinci sezonunda Abby’i canlandıracak. Abby, siyah-beyaz dünya görüşüne sahip, sevdiklerinin intikamını almak isteyen bilgili bir asker olarak tanımlanıyor. Abby, dizinin ikinci sezonundaki en önemli karakterlerden biri olacak.

Jesse

The Last of Us'ın ikinci sezon kadrosu belli oldu Tam Boyutta Gör
Neil Druckmann ve Craig Mazin, Young Mazino’nun The Last of Us’ın ikinci sezonuna katıldığını duyurdu. Mazino, Ellie’nin yakın arkadaşlarından biri olan Jesse karakterini canlandıracak. Mazin ve Druckmann, Mazino için oldukça heyecanlı olduklarını belirtti.

Dina

The Last of Us'ın ikinci sezon kadrosu belli oldu Tam Boyutta Gör
Abby ve Jesse duyurusunun ardından hayranlar, Dina karakteri için geri sayıma başladı. HBO, hayranları bekletmedi ve The Last of Us’ın ikinci sezonunda Dina karakterinin Isabela Merced tarafından canlandırılacağını belirtti. Deadline’a konuşan Druckmann ve Mazin Dina’yı sıcakkanlı, zeki, vahşi, komik, ahlaklı, tehlikeli ve anında sevilmeye değer biri olarak tanımladı.

The Last of Us’ın ikinci sezonunun çekimleri bu yıl içerisinde başlayacak. Pedro Pascal ve Bella Ramsey; Joel ve Ellie olarak geri dönecek. İlk sezondan daha karanlık bir hikâyeyi işleyecek olan sezon 2025 yılında Max platformunda yayınlanacak. Dizinin üçüncü sezonunun gelip gelmeyeceği ise henüz belli değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim