Anlık Bildirim

GTA 5'in yeni nesil fragmanı PlayStation 5'in en beğenilmeyen fragmanı oldu

Geçtiğimiz günlerde PlayStation sunumunda ilk fragmanı paylaşılan GTA 5'in yeni nesil versiyonu hayranlardan tepki çekmiş gibi duruyor.

GTA 5'in yeni nesil fragmanı tepki çekti Tam Boyutta Gör

Bildiğiniz üzere GTA 5 bir kez daha çıkış yapmaya hazırlanıyor. Bu sefer çıkış yapacakları platformlar ise yeni nesil konsollar. Ancak geçtiğimiz günlerde PlayStation sunumunda paylaşılan fragman, oyunun yaşadığı erteleme ve oyunun kendisi tepki çekmiş gibi duruyor. 

En Beğenilmeyen PlayStation 5 Fragmanı

Geçtiğimiz aylarda GTA 5'in yeni nesil sürümleri duyurulmuştu. PlayStation sunumunda ise yeni bir fragman ile yeni nesil sürümün ertelendiği açıklandı. Ancak oyuncular artık durumdan sıkılmış gibi duruyor. Paylaşılan fragman birkaç farklı kanalda paylaşıldı. PS5 için paylaşılan fragman 1.5 milyon izlenmeyi geçmiş durumda 24 bin "Beğenme" varken 97 bin "Beğenmeme" bulunuyor.

Durum videonun diğer paylaşıldığı platformlarda da aynı. Rockstar Games'in kendi kanalında 1 milyon izlenmeyi geçmiş durumda ve 31 bin "Beğenme" varken 93 bin "Beğenmeme" bulunuyor. Xbox tarafındaysa izlenme her ne kadar düşük olsa da durum aynı. GTA 5'in yeni nesil sürümü, Mart 2022'de PlayStation 5 ve Xbox Series için çıkış yapacak. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
20232 kez okundu.
27 kişi, toplam 31 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
gta 5, Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim