Anlık Bildirim

GTA 6 fragmanı LEGO'larla yeniden yapıldı

İzlenme rekoru kıran GTA 6 fragmanının uyarlamaları ortaya çıkmaya devam ediyor. Bu kez LEGO parçaları ve figürleri kullanılarak hazırlanan bir versiyon yayınlandı.

GTA 6 fragmanı LEGO'larla yeniden yapıldı Tam Boyutta Gör

GTA 6 oyununun büyük ses getiren ilk fragmanı, LEGO setlerinden figürler kullanılarak yeniden yapıldı. İlgi çekici video World of Shrimpy adlı YouTube kanalında yayınlandı. Aktarılan bilgilere göre bu iş için 3.086 fotoğraf çekildi ve bunlar stop-motion tekniği ile birleştirildi.

Videoyu hazırlayan kişi LEGO parçalarını ustaca kullanarak çevresel efektleri muazzam bir şekilde canladırmayı başarmış görünüyor. Su sıçramalarını bile gerçekçi bir şekilde yansıttığını görüyoruz. Fragmandaki müzik ise aynı kaldı.

GTA 6 ne zaman çıkacak?

Grand Theft Auto 6'nın ilk fragmanı, 5 Aralık 2023 tarihinde yayınlanmıştı. Oyunun 2025 yılında PS5 ve Xbox Series konsolları için piyasaya sürülmesi planlanıyor. Kesin çıkış tarihi ilerleyen zamanlarda açıklanacak. Dilerseniz fragmanın LEGO uyarlamasını buradaki video aracılığı ile karşılaştırmalı olarak da izleyebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim