Anlık Bildirim

GTA 6 fragmanındaki şarkının popülaritesi %37.000 arttı

Rockstar rekor izlenme sayısına ulaşan GTA 6 fragmanında Tom Petty'nin 1989 tarihli Full Moon Fever albümünde yer alan Love Is A Long Road şarkısına yer vermişti. Parça deyim yerindeyse patlama yaptı.

GTA 6 fragmanındaki şarkının popülaritesi %37.000 arttı Tam Boyutta Gör

Rockstar'ın merakla beklenen aksiyon oyunu Grand Theft Auto 6'nın ilk fragmanı 5 Aralık 2023 tarihinde yayınlanmıştı. Rekor izlenme sayısına ulaşan video, müzisyen Tom Petty'nin "Love Is a Long Road" şarkısının popülaritesini önemli ölçüde artırdı.

Sanatçının 1989 tarihli Full Moon Fever albümünde yer alan şarkı Spotify'da, fragmanın yayınlanmasından önceki haftaya göre %36.979 daha fazla dinlendi. Buna bağlı olarak YouTube izlenme sayıları da hızlı bir şekilde yükselmeye başladı.

Petty'ye ikinci gönderme

Fragmanda sadece bir Petty şarkısına yer vermek yeterli gelmemiş olacak ki Rockstar ayrıca sahnelerden birinde bir "Petty Forever" çıkartması kullanarak şarkıcıya bir gönderme daha yaptı. Tom Petty, 2017 yılında kalp krizinden hayatını kaybetmişti.

GTA 6 fragmanındaki şarkının popülaritesi %37.000 arttı Tam Boyutta Gör

Love Is a Long Road, Petty'nin GTA serisinde duyabileceğiniz ilk şarkısı değil. Grand Theft Auto: San Andreas'taki rock radyosunda "Runnin’ Down a Dream" çalıyordu. Ne yazık ki, lisans süresinin dolması nedeniyle parça oyunun sonraki sürümlerinden kaldırıldı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10733 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
fragman, gta 6 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim