Anlık Bildirim

GTA Online, PS3 ve Xbox 360 için yıl sonunda kapanıyor: Oynamak için son aylar!

Rockstar Games'in GTA 5 için mod olarak çıkardığı GTA Online'ın çevrimiçi servisleri 16 Aralık'ta kapanacak. Eylül'de de oyun içi satın alımlar kapanacak.

GTA Online servisleri kapanıyor Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Rockstar Games'in yaptığı oyun dünyasının en popüler oyunlarından biri olan GTA 5'in bildiğiniz gibi bir de online modu bulunuyor. PlayStation 3 ve Xbox 360'da GTA Online oynayanlar için üzücü bir haber paylaşıldı.

Gta Online, PS3 ve Xbox 360'ta Oynanamayacak

Rockstar Games'in yaptığı açıklamaya göre GTA 5'in online modu GTA Online, PlayStation 3 ve Xbox 360'ta bu yıldan sonra oynamayacak. Öncelikle 16 Eylül'den sonra oyun içi para oalrak geçen Shark isimli kartlar satılmayacak. Sonrasında ise oyunu oynamak için üç ay kalacak. Yani 16 Aralık'ta oyunun PlayStation 3 ve Xbox 360'taki çevrimiçi servisleri kapatılacak. Online moda artık erişilemeyecek ancak hikaye modu bu kapanmadan etkilenmeyecek.

Yine 16 Eylül tarihinde Rockstar Games'in diğer oyunlarından L.A. Noire ve Max Payne 3'ün online sunucuları da kapanacak. Her iki oyunun da hikaye modu GTA 5'te olduğu gibi etkilenmeyecek. Rockstar Games böylesine popüler bir oyun için bu kararı aldığına göre oyuncu sayısında pek de önemli sayılar elde edilmiyor. Ayrıca Rockstar Games'in açıklamasına göre bu oyunlardaki ilerlemelerinizi ne yazık ki yeni nesil konsollara taşıyamıyorsunuz. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim