Anlık Bildirim

Harley-Davidson'ın bisiklet markası, ilk elektrikli dağ bisikletini tanıttı

Serial 1, Bash/Mtn isimli ilk elektrikli dağ bisikletini duyurdu. Toplamda 1050 adet üretilecek olan bisiklet, 153 kilometreye kadar menzil sunabilecek.         

Harley-Davidson'ın Serial 1'i elektrikli dağ bisikletini tanıttı Tam Boyutta Gör

Harley-Davidson'ın elektrikli bisiklet bölümünü Serial 1, ilk elektrikli dağ bisikletini tanıttı. Bash/Mtn isimli bisiklet, basitleştirilmiş tasarımı sayesinde daha az bakım gerektirecek. Şirket, ilk elektrikli dağ bisikletini sınırlı sayıda üretecek.

Tek şarjla 153 km menzil

Bash/Mtn, ön veya arka süspansiyonu olmayan bir yapıya sahip. Bisiklette SR Suntour NCX süspansiyonlu sele direği bulunuyor. Şirket, eksik gibi görünen özelliklerin aslında insanların elektrikli bisikleti satın alma sebebi olmasını bekliyor. Serial 1'in marka direktörü Aaron Franks: "Teknolojiyi yönetmek ve sürdürmek konusunda ne kadar az endişe duyarsanız, her sürüşün keyfini çıkarmaya o kadar fazla odaklanabilirsiniz." dedi.

Harley-Davidson'ın Serial 1'i elektrikli dağ bisikletini tanıttı Tam Boyutta Gör

Bisiklet, bakım gerektirmeyen Gates Carbon Drive kayışı, 90 Nm tork üreten ortaya monte Brose S Mag motoru ve Seri 1'in şirket içinde geliştirilen 529Wh lityum iyon piliyle geliyor. Yaklaşık iki buçuk saatte 0'dan %75 doluluğa kadar çıkabilen pilin tam şarjı yaklaşık 5 saat sürüyor. Pil, tam şarjla 153 km menzil sunuyor.

Serial 1 Bash/Mtn elektrikli bisiklet 3,999 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulacak. Harley-Davidson, Bash/Mtn'den yalnızca 1.050 adet üretmeyi planlıyor ve üretilen bisikletlerin yarısı sadece ABD pazarına sunulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim