Anlık Bildirim

Bu elektrikli bisiklet, 2300 Watt motora ve çift zincire sahip

Kanada'lı bisiklet şirketi Biktrix, 2300 Watt motor gücüne sahip çift zincirli elektrikli bir dağ bisikleti tanıttı. Ortada yer alan motor gücünü ayrı bir zincir sistemiyle tekerleklere aktarıyor.
Bu elektrikli bisiklet, 2300 Watt motora ve çift zincire sahip Tam Boyutta Gör
Kanada'lı bisiklet şirketi Biktrix, 2300 Watt motor gücüne sahip çift zincirli elektrikli bir dağ bisikleti tanıttı. Biktrix Juggernaut FS XD ismindeki bisiklet, Biktrix ekibi tarafından şirket içinde tasarlanan özel yapım orta tahrikli bir motora sahip. Şirket bu büyük motoru bisikletin ortasına yerleştirerek daha dengeli bir ağırlık dağılımı ve daha iyi bir yol tutuşu elde eldildiğini belirtiyor.
Bu elektrikli bisiklet, 2300 Watt motora ve çift zincire sahip Tam Boyutta Gör
Bir insanın üretebildiği gücün neredeyse 10 katı güce sahip olan motor, geleneksel zincir ve dişlilere zarar verebileceği için, şirket bu gücü tekerleklere aktarmak için ikinci bir aktarma organı tasarladı. Bisikletin sol tarafında yer alan daha dayanıklı bir zincir ve dişli seti aracılığıyla motorun gücü tekerleklere aktarılıyor.
Bu elektrikli bisiklet, 2300 Watt motora ve çift zincire sahip Tam Boyutta Gör
Bu büyük motoru beslemek için büyük bir batarya paketine de yer verilmiş. 910 Watt kapasiteli batarya bisiklete 64 km menzil sağlayabiliyor. Tabi bu menzil pedal desteğiyle elde edilebiliyor. Bisiklette pedalda yer alan tork sensörü sayesinde pedala uygulanan güç miktarınca motor desteği verilerek kolay ve doğal kalkış yapılabiliyor.

Biktrix Juggernaut FS XD'de frenlerde 180 mm ve 220 mm rotorlu, çift pistonlu hidrolik kaliperler kullanılıyor. Bunun yanında SRAM NX marka 11 vitesli şanzıman yer alıyor. Dağ bisikleti olması sebebiyle gelişmiş süspansiyon sistemine sahip olan bisiklette  51 mm hareket mesafesine sahip Rockshox Monarch Rl arka amortisörler bulunuyor.

32,6 kg ağırlığa sahip dağ bisikleti ABD'de 6000 dolar fiyat etiketiyle satışa sunuluyor. Ayrıca lansmana özel 1000 dolar indirim sunulduğu da belirtiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
30991 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
elektrikli bisiklet, elektrikli dağ bisikleti ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim