Anlık Bildirim

Hepsiburada Efsane Cuma indirimleri başladı

Türkiye'nin indirim günü Efsane Cuma indirimleri Hepsiburada'da başladı. Telefondan kozmetiğe, kişisel bakım ürünlerinden süpermarket ürünlerine kadar pek çok ürün indirime girdi.

Hepsiburada Efsane Cuma indirimleri başladı Tam Boyutta Gör

Senenin en büyük indirim dönemlerinden Efsane Cuma indirimleri başladı. Hepsiburada’da Efsane Cuma kampanyası kapsamında pek çok ürün yüzde 80’e varan indirime girdi.

Telefon ve bilgisayarlarda önemli indirimler göze çarpıyor. Üst seviye telefonların ve oyuncu bilgisayarlarının uygun fiyata satıldığını görmekteyiz.

Hepsiburada’da sadece teknolojik ürünlerde değil, her kategoride indirim var. Giyim, kozmetik, kişisel bakım, oto aksesuar, ev elektroniği, beyaz eşya ve diğer tüm kategorilerde fırsatlardan yararlanabilirsiniz.

Hepsiburada’nın süpermarket kategorisindeki fırsatlardan faydalanarak aylık ev ihtiyaçlarınızı düşük fiyata giderebilirsiniz.

Uygun fiyatlı oyuncu telefonu Honor Play, 2299 TL’ye düştü. Samsung'un amiral gemisi Galaxy Note 9 128 GB, 4999 TL'ye düştü. Android ve iPhone uyumlu Samsung Galaxy Gear S3, 1299 TL’ye satılıyor.

MSI marka GTX 1050 ekran kartlı ve Intel Core i5 8300H işlemcili dizüstü bilgisayar MSI GF63 8RC-208XTR indirimin üzerine ekstra indirimle 4697 TL’ye düştü. Üst seviye oyuncu bilgisayarı Asus ROG GL703GM-71200T, 11038 TL’ye satılıyor. Oyun dışında gündelik kullanımlara uygun HP 15-BS154NT dizüstü bilgisayarın fiyatı ise 2399 TL’ye düştü.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13412 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
efsane cuma, hepsiburada ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim