Anlık Bildirim

Honda, elektrikli spor coupe konsepti Prelude'u görücüye çıkardı

İsmini aldığı model gibi iki kapılı coupe gövde stili ve yuvarlak hatlarıyla oldukça dinamik bir görünüme sahip olan elektrikli Honda Prelude konseptini yollarda görme ihtimalimiz yüksek.
Honda, elektrikli spor coupe konsepti Prelude'u görücüye çıkardı Tam Boyutta Gör
Honda, geçen yıl çıkan dedikoduları gerçeğe dönüştürdü. Japon üretici, kendi evinde düzenlenen Japonya Otomobil Fuarı kapsamında yeni Honda Prelude konseptini görücüye çıkardı. Adını 1978-2001 yılları arasında üretilen iki kapılı spor coupe'den alan model, onun genlerini elektrikli araç pazarına aktaracak gibi görünüyor.

Honda, yeni Prelude konseptiyle ilgili açıklamasında otomobili üretim bandına çıkaracağının sinyallerini verdi. Zaten tasarıma baktığımızda da üretime oldukça yakın bir prototip izlenimi veriyor. Yeni konsept, adını aldığı model gibi iki kapılı gövdeye sahip ancak proporsiyon olarak daha büyük ve daha yuvarlak hatlara sahip.

Yeni Honda Prelude konseptine önden baktığımızda ince LED farların çıkıntılı burun kısmı boyunca uzanan LED şerit ile kombine edildiğini görmekteyiz. Tamponun alt kısmında ise oldukça geniş ve sade bir merkez hava girişi bulunuyor. Yan tarafta ise arkaya doğru yükselen omuz çizgisi, gizli kapı kolları ve çok kollu tasarıma sahip siyah jantlar ile oldukça dinamik bir görüntü karşımıza çıkıyor. Arka bölümde ise boydan boya uzanan LED stoplar, siyah spoyler ve parlak siyah difüzör dikkat çekiyor.

Prelude konseptinin iç mekanını henüz göremiyoruz. Aynı şekilde teknik özellikleri de henüz açıklanmadı. Honda'da göre söz konusu konsept henüz geliştirme aşamasında. Konuyla ilgili detayları siz değerli okurlarımıza aktarmaya devam edeceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim