Anlık Bildirim

HP Omen 27c oyuncu monitörü fiyat-performansa oynuyor

HP Omen 27c oyuncu monitörü kavisli ekran, 240Hz tazeleme hızı, AMD Freesync Premium Pro, HDR400 sertifikası gibi özellikleri rakiplerinden daha uygun fiyata sunuyor.

HP Omen 27c tanıtıldı Tam Boyutta Gör

HP’nin Omen oyuncu bölümü bu hafta fiyatına göre performans arayan kullanıcılar için yeni bir ürün duyurdu. HP Omen 27c oyuncu monitörü fiyat-performans konusunda segmentini zorlayacak. 

HP Omen 27c özellikleri ve fiyatı

HP Omen 27c oyuncu monitörü 27 inçlik ekranında 2560x1440 piksel çözünürlük sunuyor. VA panel 1000R kavis çapına sahip ve oyunlarda daha yoğun bir tecrübe amaçlıyor. 240Hz tazeleme hızı da tecrübeye önemli bir katkı yapıyor ancak bunun için DisplayPort bağlantısını tercih etmek gerekiyor. 

İnce ekran çerçeveleri sayesinde birden fazla monitör kullanımında rahatsızlık uyandırmıyor. 400 nit parlaklık seviyesine ulaşan ekran HDR ile bunu 450 nite çıkarıyor. 1ms tepki süresinin yanında DCI-P3 renk gamının yüzde 99’unu kapsıyor. AMD Freesync Premium Pro ise yırtılmaların önüne geçiyor. HP Omen 27c modeli 530$ fiyat etiketine sahip. Seviye çok maliyeti düşünenlere hitap etmiyor ancak benzer özellikleri sunan rakiplerine göre oldukça cazip. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim