Anlık Bildirim

Huawei'nin yeni akıllı TV'si ile ilgili ayrıntılar ortaya çıktı

Huawei önümüzdeki hafta yeni akıllı TV'sini tanıtacak. Açılır-kapanır kamera sistemiyle karşımıza çıkmaya hazırlanan Huawei Smart Screen SE ile ilgili bazı detaylar netleşti.

Huawei'nin yeni akıllı TV'si ile ilgili ayrıntılar ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Huawei, 19 Mayıs'ta düzenleneceği etkinlikte yeni ürünlerini sahneye çıkaracak. Çinli şirket lansman kapsamında tanıtacağı cihazların teaser görüntülerini yayınlayarak deyim yerindeyse tansiyonu yükseltmeye devam ediyor.

Etkinlik kapsamında Huawei Smart Screen SE akıllı TV modeli görücüye çıkacak. Yayınlanan görsel, akıllı televizyonda görüntülü görüşme ve diğer işlevler için kullanılacak bir açılır-kapanır kamera sisteminin yer alacağını ortaya koyuyor.

Huawei'nin yeni akıllı TV'si ile ilgili ayrıntılar ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Ultra ince çerçeveli tasarım

Huawei Smart Screen SE'nin 4K çözünürlüğe sahip olacağını belirtelim. Cihaz, 55 inç ve 65 inç olmak üzere iki farklı boyutta sunulacak. Bu modellerin sırasıyla 600 ve 700 dolar fiyat etiketi taşıyacağı bildiriliyor.

Huawei Smart Screen SE, dört tarafında ultra ince çerçeveler olan modern bir tasarımla karşımıza çıkacak. Ayrıca ekranının yansıma önleme ve mavi ışık azaltma teknolojilerine sahip olması bekleniyor. Huawei Smart Screen SE, HarmonyOS işletim sistemiyle çalışacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim