Anlık Bildirim

Huawei P50 gerçek görüntüsüyle karşınızda: Ocak gözü gibi kamerası var

Çinli teknoloji devi Huawei'nin yeni amiral gemisi telefonu Huawei P50'nin render görselleri paylaşıldı. İşte devasa kamera modülüyle dikkat çeken Huawei P50'nin render görüntüleri:

Huawei P50 kamerası Tam Boyutta Gör

Huawei'nin yaklaşmakta olan akıllı telefon modeli P50'nin render görüntüleri sızdırıldı. @RODENT950 kullanıcı adlı Twitter kullanıcısı tarafından paylaşılan görseller Huawei P50'nin kamera tasarımını gözler önüne seriyor.

Devasa 3+1 kamera modülü

Render görselleri, Huawei P50'nin oldukça büyük bir kamera modülüne ev sahipliği yapacağını ortaya koyuyor. İki büyük halkadan oluşan bu kamera modülü, içerisinde 4 adet lense ve çift LED flaşa ev sahipliği yapıyor.

Üstteki halkada üç adet lens yer alırken, alt taraftaki halkada ise bir adet kamera sensörü ve LED flaş yer alıyor. Alttaki bu kameranın ana kamera sensörü olduğu ve bu sensörün de 1 inç büyüklüğündeki Sony IMX 800 sensörü olduğu düşünülüyor. 

Huawei'nin 2 Haziran'da P50, P50 Pro ve P50 Pro+ modellerini duyurması bekleniyor. Yeni modellerin HarmonyOS işletim sistemi yüklü şekilde kutudançıkan ilk Huawei telefonlar olması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
31261 kez okundu.
38 kişi, toplam 41 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawei, huawei p50 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim