Anlık Bildirim

Asus Zenfone 8 tanıtıldı: İşte fiyatı!

Asus Zenfone 8 modelinde 5.9 inçlik E4 AMOLED ekran, Snapdragon 888 yonga seti, çift arka kamera, OZO Audio gürültü engelleme teknolojisi ve çift Cirrus Logic güçlendirici yer alıyor.

Asus Zenfone 8 tanıtıldı: İşte fiyatı! Tam Boyutta Gör

Asus’un merakla beklenen yeni Zenfone 8 serisi gerçekleştirilen bir etkinlikle tanıtıldı. Zenfone 8 serisinde iki kaslı model yer alırken Zenfone 8 mini olarak beklediğimiz model orijinal Zenfone 8 olarak karşımıza çıktı

Asus Zenfone 8 fiyatı ve özellikleri

Asus Zenfone 8 modelinde 5.9 inçlik Samsung E4 AMOLED ekran bizi karşılıyor. Enerji verimliliği sunan ekranda Full HD çözünürlük mevcut. 120Hz tazeleme hızı yanında 240Hz dokunmatik örnekleme hızı yer alıyor. 

Gorilla Glass Victus ile korunan ekran HDR10+ sertifikasına sahip ve DCI-P3 renk gamının yüzde 112’sini kapsıyor. Parlaklık değeri 1100 nit sınırına çıkarken parmak izi okuyucu da ekrana entegre. İlk kez bir Asus telefonunda IP68 sertifikası olduğunu görüyoruz. Kenar kısımda özel bir tuşa 3 farklı fonksiyon atanabiliyor.

Snapdragon 888 yonga setinden gücünü alan modelde 6GB/8GB/16GB LPDDR5 RAM bellek ve 128GB/256GB UFS 3.1 depolama belleği yer alıyor. Çift Cirrus Logic güçlendirici ile desteklenen çift stereo hoparlör DIRAC ses teknolojilerini kullanıyor. Üçlü mikrofon ise OZO Audio gürültü engelleme teknolojisine sahip. 

Asus Zenfone 8 tanıtıldı: İşte fiyatı! Tam Boyutta Gör

Arka kısımda 64MP çözünürlüğünde Sony IMX686 sensör kullanılıyor. OIS destekli sensör dört pikseli birleştirerek daha detaylı görseller elde edebiliyor. 8K 24fps video kaydı yapabilirken Dual Pixel otomatik odaklama teknolojisi kullanılıyor. İkinci kamera 12MP çözünürlüğünde Sony IMX363 barındırıyor ve 4cm makro ile ultra geniş çekimler yapabiliyor. Ön kamera ise 12MP Sony IMX663 sensörü kullanıyor. Bu iki sensörün 4K kayıt özelliği var. 

USB Tip-C girişi yanında 3.5mm kulaklık girişini de koruyan telefonun 4000mAh kapasiteli bataryası 30W HyperCharge hızlı şarj ile desteklenmiş. Ayrıca QC 4.0 ve USB PD standartlarına da destek var. Asus Zenfone 8 modeli 700 Avro fiyat etiketine sahip ancak kısa bir süre 100 Avro indirim uygulanacak. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
36469 kez okundu.
19 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
asus, Asus Zenfone 8 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim