Anlık Bildirim

Huawei P50 Pro ile çekilen ilk fotoğraf yayınlandı

Huawei, Çin sosyal ağı Weibo'daki sayfasında, yaklaşan amiral gemisi akıllı telefonu Huawei P50'nin kamerasıyla çekilen ilk fotoğrafı yayınladı.

Huawei P50 Pro ile çekilen ilk fotoğraf yayınlandı Tam Boyutta Gör

Fotoğrafta iki eskrimci görülüyor ve buna şu başlık eşlik ediyor: "Her saniye harika anlar için önemlidir." Öte yandan akıllı telefonun 29 Temmuz'da tanıtılacağını da hatırlatalım.

Huawei'nin yayınladığı P50 Pro akıllı telefonun kamerasıyla çekilen ilk fotoğraf, iki eskrimcinin antreman yaptığını gösteriyor. Cihazın kamerasının karmaşık bir dinamik sahneyle çok iyi başa çıktığına dikkat çekilmiş.

Sağdaki sporcunun hareketine rağmen, fotoğrafta hiçbir bulanıklık veya belirsizlik görülmüyor. Ek olarak, her iki eskrimci de siyah bir arka plana karşı fotoğraflanmış. Kamera, arka plan ile beyaz elbiseli sporcular arasındaki çizgiyi de net bir şekilde gösteriyor.

Huawei P50 Pro ile çekilen ilk fotoğraf yayınlandı Tam Boyutta Gör

Leica Vario-Summilux ile gelecek

Şirket geçtiğimiz günlerde telefonun, F / 1.8 ila F / 3.4 arasında değişen bir diyafram açıklığına ve 18 mm ila 125 mm arasında değişen bir odak uzaklığına sahip bir Leica Vario-Summilux lense sahip olacağını doğruladı.

Huawei P50'nin Sony IMX707 ve Sony IMX600 görüntü sensörlerinin yanı sıra 3x optik zoomlu bir telefoto lens ile donatılacağı bildiriliyor. Öte yandan P50 Pro, Sony IMX800 ve OVA64A OmniVision görüntü sensörleri, 5x optik zoom periskop modülü ve ToF sensörüne sahip olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
63365 kez okundu.
20 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawei P50 Pro, Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim