Anlık Bildirim

Huawei P50 serisinin tanıtım tarihi sızdırıldı

Çin merkezli Huawei'nin yeni amiral gemisi P50 serisinin tanıtım tarihi şirkete yakın bir kaynak tarafından sızdırıldı. P50 serisi önümüzdeki ay tanıtılabilir.

Huawei P50 serisi 27 Temmuz'da tanıtılabilir Tam Boyutta Gör

Huawei, amiral gemisi P50 serisi akıllı telefonlarını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Tanıtım tarihine dair daha önce ortaya çıkan raporlar serinin Eylül ayından önce duyurulacağını ortaya koyuyordu. Son olarak Weibo'da paylaşılan bir bilgiye göre Huawei P50 serisi Temmuz ayında tanıtılacak.

Kirin 9000'den güç alacaklar

Şirkete yakın bir kaynak tarafından gerçekleştirilen bir Weibo paylaşımına göre başlangıçta Huawei P50, P50 Pro ve P50 Pro+ olmak üzere üç farklı modelin yer alacağı seri, 27 Temmuz tarihinde duyurulacak.

Huawei P50 serisi 27 Temmuz'da tanıtılabilir Tam Boyutta Gör

Şimdiye kadar ortaya çıkan bilgiler, özellikle pandemi sebebiyle gerçekleşen bileşen tedarik sıkıntılarından dolayı serideki cihazların Kirin 9000 yonga setiyle geleceklerini ancak genel olarak 4G bağlantıya sahip olacaklarını gösteriyor. Bu sayede cihazların genel olarak daha düşük fiyat etiketine sahip olacağından Huawei, yüksek satış sayıları elde etmeyi planlıyor.

Huawei P50 serisi hakkında bir diğer bilgi ise P50'nin düz OLED ekrana sahip olacağını, serideki diğer iki cihazın ise şelale ekran tasarımıyla geleceğini ortaya koyuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim