Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Z Flip 3'ün seri üretimi başladı

Teknoloji devi Samsung, gelen bilgilere göre bu yıl içerisinde tanıtmaya hazırlandığı katlanabilir telefonlardan birisi olan Galaxy Z Flip 3'ün seri üretimine başladı.

Samsung, Galaxy Z Flip 3'ün seri üretimine başladı Tam Boyutta Gör

Bu ayın ilk günlerinde seri üretime girdiği iddia edilen Samsung Galaxy Z Fold 3'ün ardından son olarak Galaxy Z Flip 3'ün de seri üretimine başlanıldığı bildiriliyor. Şirket, olası Ağustos lansmanı için hazırlıklarını sürdürüyor.

Toplamda 7 milyon adet üretilecekler

Samsung'un 2020'de yaklaşık 3 milyon adet katlanabilir akıllı telefon sattığı bildiriliyor ve bu yıl şirket, piyasaya süreceği Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Flip 3 ile birlikte bu sayıyı çok daha yukarılara çıkarmayı amaçlıyor.

Seri üretim hattında olan Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Flip 3, günlük 50.000-70.000 adet üretim sayısını yakalıyor. Bu önceki modellerine göre çok daha yüksek olmakla birlikte Samsung, iki cihazdan toplamda 7 milyon adet üretmeyi hedefliyor.

Her iki cihaza dair şirket tarafından pek bir şey açıklanmadı ancak şirketin cihazları 3 Ağustos'ta duyurması ve 27 Ağustos'ta piyasaya sürmesi bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim