Anlık Bildirim

Huawei Watch Fit new tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Çinli üretici Huawei, yeni nesil Watch Fit akıllı saatini duyurdu. Ekstra özellikler kazanan cihaz geçen yıl piyasaya sürülen önceki modelden iki ana yenilikle ayrılıyor.

Huawei Watch Fit new tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Huawei kısa süre önce düzenlediği etkinlikte sadece Nova 9 serisi akıllı telefonlarını değil, aynı zamanda yeni nesil Huawei Watch Fit akıllı saatini de tanıttı. Yeni model önceki versiyona göre birkaç iyileştirme içeriyor.

Huawei Watch Fit new olarak adlandırılan cihazın beraberinde getirdiği iki ana yenilik var. Bunların ilki, Android ve iOS'a ek olarak HarmonyOS işletim sistemini temel alan cihazları da desteklemesi. Bir diğeri ise NFC modülü ile donatılması.

Huawei Watch Fit new tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Akıllı saat 280 x 456 piksel çözünürlük sunan 1.64 inç AMOLED ekrana sahip. Bünyesinde GPS, TruSeen 4.0 kalp atış hızı izleme teknolojisi ve kandaki oksijen miktarını ölçen SpO2 sensörü var. Ayrıca 5 ATM (50 metre) su geçirmezlik derecesi mevcut ve 97 egzersiz modunu destekliyor.

İlk müşterilere indirim yapılacak

Huawei Watch Fit new, 180 mAh kapasiteli pille geldi. Üreticiye göre bu pil 10 güne kadar pil ömrü sunuyor ve sadece 5 dakikalık şarjla ekstra bir günlük çalışma vaat ediyor. Akıllı saatin kırmızı, mavi, pembe ve siyah olmak üzere toplam dört renk seçeneği var.

Huawei Watch Fit new tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Gelelim en merak edilen detaya, yani fiyat konusuna. Çinli şirket, Huawei Watch Fit new'i 124 dolar fiyat etiketi karşılığında satacak. Buna ek olarak ilk müşteriler cihazı 116 dolara satın alabilecekler.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim