Anlık Bildirim

IFA 2012 : Sony'den aksiyon kamerası segmentine yeni üye : Action Cam



Tüketici ilgisinin giderek yoğunlaştığı aksiyon kamerası ürünlerine bir yenisi de Sony tarafından eklendi. Firma, IFA 2012 fuarında yeni aksiyon kamerası Action Cam'i tanıttı.

Rakip aksiyon kamerası ürünler kadar iddialı olan Action Cam, standart ve WiFi olarak iki ayrı sürümle gelecek. Ekim ayında satışa sunulması planlanan modelin standart versiyonu 199$, WiFi versiyonu da 270$ fiyat etiketine sahip olacak.

Modelin özelliklerine değinecek olursak; 16MP çözünürlükte 1/2.3 tip Exmor R sensör, 2MP çözünürlükte sabit görüntü çekebilen f/2.8 açıklığına sahip Carl Zeiss Tessar lens, 30 kare/saniye hızında 1080p kayıt, 120 kare/saniye hızında 720p kayıt, 30 kare/saniye hızında VGA kayıt, 2x ve 4x hızında HD yavaş çekim, 802.11 b/g/n WiFi, Memory Stick Micro, microSD ve SDHC kart girişi, Steady Shot görüntü dengeleme, mini bilgi ekranı, HDMI, microUSB, entegre mikrofon ve hoparlör, 90gr ağırlık şeklinde sıralamak mümkün.

Modelin sunulan aksesuarları da ilgi çekici. 2.7 inçlik LCD ekrana sahip adaptör, bisiklet kaidesi, açılı kaide, 60 metreye kadar etkili su geçirmez kasa, kafa bandı, modelle birlikte satışa sunulacak. WiFi modelinde PlayMemories uygulamasıyla içerikleri anında mobil cihazınıza aktarabilmeniz mümkün oluyor. Ayrıca uzaktan kontrol de mümkün.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2791 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim