Anlık Bildirim

iOS cihazlarınız için 256GB SanDisk iXpand Base

iOS cihazları için çeşitli harici bellek kapasiteleri sunan SanDisk Xpand depolama serisi yeni üyelere kavuştu. Bu kez ürünlerin beraberinde bir de stand var.
Bilindiği üzere iOS cihazlarında sadece dahili hafıza mevcut. Ne harici hafıza kartı ne de OTG tarzı yerleşik harici depolama desteği sunulmuyor. Üreticiler yazılım tabanlı çözümler ile bu engeli aşmaya çalışıyor. 

Standlı tasarım


iOS platformu için sunulan en geniş depolama belleği çözümü SanDisk Xpand markası altında toplanmış durumda. Firma farklı ürünlerle bu markayı büyütmeye devam ediyor. Son olarak stand tarzında bir harici depolama ürünü tanıtıldı. 

IFA 2017 fuarında tanıtılan SanDisk iXpand Base adındaki ürün, iPhone odağında geliştirilmiş. Kullanıcı 15W Lightning bağlantısı üzerinden iPhone cihazını şarj ederken aynı zamanda Xpand Base uygulaması ile yedekleme de yapabiliyor. Bu esnada telefonunu kauçuk kaplama stand üzerine koyabiliyor. 
Stand daha çok iPhone ile uygun gibi görünse de uygulamanın kurulabildiği tüm iOS cihazlarına uyumlu ancak stand biraz küçük gelebilir. 

SanDisk iXpand Base farklı depolama seçenekleri ile gelecek. 32GB kapasiteli versiyon 50$, 64GB kapasiteli versiyon 100$, 128GB kapasiteli versiyon 130$ ve 256GB kapasiteli versiyon 200$ şeklinde sıralanıyor. 
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim