Anlık Bildirim

iOS için Google Keep artık bildirim merkezinde

iOS için Google Keep artık bildirim merkezi üzerinden de kullanılmaya başlandı. Böylece uygulamayı açmadan birçok işlem kolayca gerçekleştirilebiliyor ve ciddi zaman kazancı elde edilebiliyor.
iOS için Google Keep artık bildirim merkezinde
 
Google'ın uzun süredir web, Android ve iOS platformlarında yer alan not alma servisi Google Keep, iOS tarafında önemli bir güncelleme aldı.

Google Keep, temel olarak kullanıcıların her türlü içeriği hem yazılı hem görsel olarak bir arada tutmasına imkan tanıyor. Uygulama ile temel notlar alınması yanında yapılacak listeleri de oluşturulabiliyor ve bu içerikler fotoğraflar ya da sesler ile desteklenebiliyor. 

Yayınlanan yeni sürümüyle artık iOS cihazların bildirim merkezine destek vermeye başlayan Google Keep, böylece yeni not alma, listelere ulaşma ve hızlı fotoğraf ya da video kayıt işlemlerini direkt olarak cihazların yukarından açılan bildirim merkezinde yerine getirebiliyor ve bu uzun vadede büyük zaman kazancı ile verimlilik artışı getirebiliyor. Bu faydalı özelliğe ek olarak ayrıca Google Keep notlarını Google Docs'a kopyalayabilen uygulama, paylaşma noktasında iOS'un dahili paylaşma sistemini de kullanabiliyor ve birçok hatadan kurtuluyor.
iOS için Google Keep'e ücretsiz olarak aşağıdan ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim