Anlık Bildirim

iOS platformunun en iyilerinden SKRWT, Android'e geldi

Android cihazında profesyonel seviyede fotoğraf düzenleme uygulama arayan kullanıcılar için, iOS tarafının başarılı yazılımlarından SKRWT şimdi yardıma koşuyor.

iOS tarafının en iyi fotoğraf uygulamaları arasında gösterilen SKWRT, başarılı düzenleme araçlarını şimdi Android kullanıcılarına sunuyor. SKWRT ile profesyonel seviyede fotoğraf düzenleme araçlarını kolay bir şekilde kullanmak mümkün oluyor. 

Modern bir tasarım anlayışıyla hazırlanan SKRWT uygulamasının en bilinen tarafı optik bozuklukları giderebilmesi. Mobil cihazların geniş açı kameralarından dolayı oluşan optik bozuklukları sürükleme hareketleri ile hızlıca giderebilen uygulama, kişilere geriye çevrilebilir düzenleme desteği de veriyor. 


Her zaman maksimum çözünürlükle kayıt yapan uygulama, TIFF dosyalarıyla çalışma gösteriyor ve bünyesinde yer alan hazır değerler ile doğru şekilde kesme (Crop) yapabiliyor. Ekstra olarak çoğu zaman istenmeyen köşe kararma problemini de çözen uygulama, karelerin tek bir tarafını yansıtarak, simetrik düzenlemeler yapmanızı sağlıyor. Uygulama 2.45TL fiyat etiketine sahip.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim