
iPad Air, hem inceliği hem de sunduğu uzun pil ömrüyle tüketicilerin beklentisini karşılayan bir tablet. Ancak Apple, iPad Air 2’de bu iki kalemde de iyileştirmeye gitmeyi hedefliyor.
Nereden mi biliyoruz? Son sızan iPad Air 2’ye ait olan panel + çerçeve fotoğraflarından. Hollandalı site One More Thing’in paylaştığı fotoğraflarda iPad Air 2’nin ön paneli net şekilde görülüyor.
İlginizi Çekebilir
İlk bakışta fotoğraflardan bir sonuca varmak zor gibi görünse de aslında bizlere oldukça önemli bir ipucu veriyor. Normalde iPad Air’ın ön çerçevesi ile paneli birbirinden bağımsız olup, bu iki bileşen birbirine montajlanıyor. Ancak sızan fotoğraflarda panel ile ön çerçevenin yekpare olduğu görülüyor.
Yapıdaki bu değişiklik iki önemli parametrenin değişeceği anlamına geliyor: incelik ve pil kapasitesinin artışı. Apple, bu iki kalemi belli oranlarda iyileştirebileceği gibi, tercihini birini “ciddi” oranda iyileştirmekten yana da kullanabilir. Apple’ın hangisini tercih edeceğiniz ancak yılın 3.çeyreğinde yapılması beklenen lansmanda görebileceğiz.
Apple, hali hazırda yekpare ön çerçeve + pane yapısını Retina MacBook Pro ve iPhone’da da kullanıyor. Bu yekpare ön çerçeve + panel yapısı, cihazın üretim prosesinde önemli bir avantaj sağlıyor; ancak tamir edilebilirliği azaltarak tamir masraflarını önemli ölçüde arttırıyor.
Haberimize konu olan iPad Air 2’nin gücünü A8 işlemcisinden gücünü alıp, Touch ID sensörüne sahip olması; 3.çeyrek içerisinde tanıtılması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


Apple'ın ilk akıllı çamaşır makinesi olan
iWash'ın panelleri sızdı!!
Air modelinde ise cihazı inceltmek için kapasiteyi az azaltıp güç tüketimini de azaltıp aynı oranı tutturmuşlardı mesela, artırmak için yeniden kalınlaştırmaları lazım çünkü ipadlerde cihazın arkası olduğu gibi batarya.
1- saglam olsun.
2- pil gucu artsın
Tabi bunlar benim önceligim ama sirket ne der bilmem.
Keske ipad mega ciksa kalın kaba ama sarj suresi 3-4 kat fazla olsa ne super olur.
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü
GENEL İSTATİSTİKLER
797 kez okundu.
27 kişi, toplam 28 yorum yazdı.
HABERİN ETİKETLERİ
touch id, tablet ve