Anlık Bildirim

iPad Air 3, "Apple Pencil" desteğiyle gelebilir

Apple'ın Mart ayında resmi olarak görücüye çıkartması beklenen yeni orta seviye tablet modeli iPar Air 3, ortaya çıkan sızıntıların gösterdiği kadarıyla önemli bir destekle gelebilir.
Apple'ın Mart ayında bilinen son detaylarına burada yer verdiğimiz iPhone 5SE ve yeni Apple Watch modelleriyle beraber duyurması beklenen tablet modeli iPad Air 3, gelen son bilgilere göre önemli bir desteği beraberinde getirebilir.
Apple iPad Air 2'nin üzerine hazırlanan orta seviye iPad Air 3, 9to5Mac sitesinin kaynaklarından gelen bilgilere göre Apple'ın ilk stylus kalem modeli "Pencil" desteğine sahip olabilir. Şimdilik sadece iPad Pro ile kullanılabilen kalem, söylendiği kadarıyla iPad Air 3'ün 9.7-inçlik paneline uyumlu ve büyük ekran nedeniyle de çalışmaya oldukça uygun.
Daha önce ortaya çıkan verilere bakıldığında arka tarafında daha iyi fotoğraf çekimleri için LED flaşın yer alacağı söylenen Apple iPad Air 3, dörtlü hoparlör sistemiyle de iPad Pro'ya yakın bir ses / işitsel performans ortaya koyabilecek. Diğer teknik detayları henüz netleşmeyen tablet, tasarımsal olaraksa büyük değişiklikler almayacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4369 kez okundu.
8 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, ipad air 3 ve apple pencil
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim