Anlık Bildirim

iPad Pro'ya ergonomik stand

İnce boyutlu akıllı cihazları ve tabletleri doğru ergonomide kullanmak hem alınan verim hem de bilek sağlığı açısında büyük önem taşıyor. Twelvesouth da ParcSlope ile bu konuya yöneliyor.
Apple ürünlerinin en güçlü olduğu yanlar arasında aksesuar desteği yer alıyor. Bu alanda hazırladığı yüksek kaliteli stand üniteleri ile tanınan Twelvesouth, yeni ürünüyle hem MacBook hem de iPad Pro sahiplerine basit ancak önemli bir çözüm sunuyor.
Firmanın ParcSlope ismiyle tanıttığı yeni ürünü, alüminyum malzemeden üretilmiş ergonomik bir stand ünitesi. Üzerinde hem Apple'ın büyüklüğünü burada karşılaştırdığımız yeni tablet modeli iPad Pro'yu hem de MacBook ailesini taşıyabilen standın tek amacı, hem tableti hem de bilgisayarları masa üzerinde daha ergonomik şekilde kullanabilmek.
Bünyesinde herhangi bir elektronik parça yer almayan ParcSlope, cihazlara sağladığı 18 derecelik eğim ile daha iyi ve uzun saatler bilek ağrısı yaşamadan çalışılmasına yardımı oluyor. Özellikle iPad Pro'yu stylus kalem ile kullanacak kişileri hedefleyen stand, şirket tarafından belirtildiği kadarıyla daha doğal bir deneyim elde edilmesine imkan tanıyor.
Arkasına yerleştirilen özel boşluk ile kablo kargaşasını öneleyen ve silikon destekleriyle cihazlara zarar vermeyen Twelvesouth ParcSlope, 50$ fiyat etiketiyle buradan satın alınabiliyor. Ürünün tanıtım videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4693 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ipad pro, Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim