Anlık Bildirim

iPhone 7 Plus önemli sürprizlere gebe

Apple'ın bu yıl yenileyeceği iPhone serisi ile ilgili sızıntılar da başlamış durumda. Farklı kaynaklar bu yıl seride daha iddialı ve rekabetçi özelliklerin yer alacağını iddia ediyor.

Apple'ın Phablet sınıfındaki en önemli silahı iPhone Plus, bu yıl üçüncü nesli ile yola devam edecek. iPhone 7 olarak isimlendirilmesi beklenen yeni seri bu yıl önemli değişikliklere gebe. Özellikle iPhone 7 Plus modelinin tüketiciyi memnun edeceği konuşuluyor. 

iPhone ailesinde numara değişikliği genelde büyük tasarım değişikliklerine işaret ediyor. Henüz seride nasıl bir tasarım değişikliği olacak bilinmiyor ancak iPhone 7 Plus modelinde bazı yükseltmeler bekleniyor. Bunlardan en önemlisi depolama kapasitesi ve batarya konusunda olacak.

Tedarik zincirlerinden elde edilen bilgiye göre bu yıl iPhone 7 Plus modelinde 256GB kapasite seçeneği yer alacak. Hali hazıda 16GB/64GB/128GB kapasite seçenekleri olan model artık en iyi seçeneğe sahip. Gittikçe büyüyen uygulamalar ve 4K video kaydının yaygınlaşmaya başlaması, 256GB seçeneğini öne çıkaracaktır. 

Diğer bir yenilik ise batarya konusunda. Kaynaklar bataryanın artık 3100mAh seviyesine çıkarılacağını belirtiyor. Hali hazırda 2750mAh civarında olan batarya yaklaşık olarak 350mAh artırılacak ve iPhone ailesinin en kapasiteli bataryası haline gelecek. Böylece kullanım sürelerine önemli bir katkı yapılmış olacak. 

Testlerde iPhone 6S Plus modeli yaklaşık olarak 9 saatlik bir kullanım süresi sunuyor ve 3000mAh kapasiteli Galaxy Note 5 modelini bu noktada yakalıyordu. Yeni batarya takviyesi ile birlikte iPhone 7 Plus bu çizgiyi daha da yukarı çekecek ve üst sıralara tırmanacaktır. 

IPhone 7 Plus modelinde ekran konusunda bir değişikliğin olması beklenmiyor ancak çözünürlük tarafında bazı iyileştirmeler olabileceği tahmin ediliyor. Yine Apple A10 yonga seti ile cihazın gücü artırılırken, bu kez 3GB LPDDR4 RAM sayesinde performans konusunda önemli gelişmeler kaydedilecek. Bunlar şimdilik iddia niteliğinde ancak yılın ortalarına doğru pek çok detay daha net ortaya çıkacaktır.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11934 kez okundu.
40 kişi, toplam 42 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 7 plus, Apple ve iphone 7
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim