Anlık Bildirim

iPhone 7'nin Lightning kulaklığı gürültü engelleme teknolojisine sahip olmayabilir

Apple'ın yeni iPhone modelinde kulaklık girişinde bazı düzenlemeler yapacağı uzun zamandır konuşuluyor. Yeni iddialara göre gürültü engelleme özelliği için iPhone 7S modeli beklenecek.
iPhone 7'nin Lightning kulaklığı gürültü engelleme teknolojisine sahip olmayabilir
 
Uzunca bir süredir iPhone 7'de 3.5mm'lik jack girişinin kaldırılacağı konuşuluyor. İddialar genellikle kulaklığın Lightning portu üzerinden takılacağı yönünde. Hatta öyle ki bir aksesuar üreticisi de Lightning kulaklıklar için çoktan çalışmaya başlamış durumda.
Barclay analistlerinin raporuna göre ise bu yıl sonunda duyurulacak iPhone 7 modeli "Gürültü engelleme" özelliğine sahip olmayacak. Üreticinin yeni bir sektör yaratacağını göz önüne alırsak çok fazla değişimi bir arada sunmaması kârlı bir hamle olabilir. Analize göre bu yıl ses iletiminde basit bir sıkıştırma yöntemi kullanılacak, önümüzdeki yıl iPhone 7S modeliyle birlikte ise gürültü engelleme teknolojisine sahip daha gelişmiş bir yöntem tercih edilecek.
Bu hamlenin Apple'ın ses tedarikçisi Cirrus Logic'i rahatlatmak için planlandığı da iddia ediliyor. Üretici bu yılki ürünleri yetiştirdikten sonra sıkıştırma yöntemi üzerinde daha fazla çalışarak iPhone 7S'de gürültü engelleme teknolojisini daha doğru bir şekilde sunabilir. Mart ayında düzenlenecek Apple etkinliğinde bu konuda bir gelişme yaşanıp yaşanmayacağı da merak konusu.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4887 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 7, Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim