Anlık Bildirim

iPhone 8'i tüm açılarıyla gösteren bir video yayınlandı

Apple'ın 10. yıla özel olarak hazırladığı iPhone 8'in nasıl bir tasarıma sahip olacağını gösteren bir video yayınlandı. Cihazın muhtemelen bu final tasarımla gelmesi bekleniyor.
iPhone 8'in neye benzeyeceği hakkında fikir sahibi olmamızı sağlayan sayısız render, maket model ve tasarım sızıntıları görmüştük ancak OnLeaks ve Tiger Mobiles belkide bizlere cihazın şimdiye kadarki en net videosunu sunmuş durumdalar. Görüntüde kenardan kenara ekran sahip ve dikey çift lensli arka kamerayla donatılmış bir iPhone 8 maketi görüyoruz. Cihazda ayrıca ön kamera ve sensörleri içeren bar, camdan yapılmış parlak siyah bir gövde ve kenarları çevreleyen çelik çerçeve var.
Söylentiler ve tasarım çizimleriyle uyumlu olan yeni maketin önceki maketlere hiç de benzemediğini söyleyebiliriz. iPhone 8'in, ekrana gömülü Touch ID parmak izi sensörü ile birlikte neredeyse çerçevesiz, ince bir tasarıma sahip olacağını ortaya koymuş durumda. Ayrıca 71 mm genişlik, 144 mm uzunluk ve 7.5 mm kalınlığıyla daha önceden sızdırılmış ölçülerle de eşleşiyor. Maket modeller ve diğer söylentiler doğruysa, yeni cihaz iPhone 7 ile aynı boyutta olacak ancak iPhone 7 Plus ekranına benzer bir ekranla gelecek.

iPhone 8 muhtemelen bu tasarımla gelecek

Maket modeller, çoğunlukla kılıf ve diğer aksesuar üreticileri tarafından tedarik zincirinden çıkan söylentilere ve sızıntılara dayalı olarak üretilir. Kılıf üreticileri iPhone'lar piyasaya sürülmeden önce aksesuar üretebilmek için maket modeller kullanırlar. Geçmiş yıllarda, bu maketlerin büyük ölçüde doğru olduğunu görmüştük ancak zaman zaman tasarım uyuşmazlığı da olmuştu
Apple'ın iPhone 8 için başlangıçta Touch ID'nin arkada olduğu bir model de dahil olmak üzere 10 civarında prototip üzerinde çalıştığı ve bunun da tasarımın belirlenmesini zorlaştırdığı söyleniyordu. Son sızdırılan bilgilerin çoğu, videodaki cihaza benzer bir tasarım üzerine yoğunlaşmış durumda. Muhtemelen sonbaharda piyasa çıkacak cihazın final tasarımının da bu şekilde olacağını göreceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17905 kez okundu.
64 kişi, toplam 69 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim