Anlık Bildirim

iPhone X, Geekbench testinde Macbook Pro'dan daha yüksek skorlar aldı

Apple'ın iPhone'un onuncu yılına özel olarak hazırlamış olduğu iPhone X'i tanıtmasından bir gün sonra Geekbench sonuçları ortaya çıktı. Sonuçlar gerçekten şaşırtıcı!
Apple, iPhone'un onuncu yılına özel olarak üretilen iPhone X'i dün tanıttı. A11 Bionic çiple gelen iPhone X, Geekbench testinde; hem tekli hem de çoklu çekirdek skorlarında Samsung Galaxy S8'den ve 2017 model Macbook Pro'dan daha yüksek puanlar almayı başardı.
10 nm üretim sürecinden geçen A11 Bionic çip64-bit mimariye ve 4.3 milyar transistöre sahip.İki performans çekirdeğinde A10’a göre yüzde 25, dört yüksek verimli çekirdekte ise A10’a göre yüzde 70 daha hızlı olan A11 Bionic çipin kullanıldığı iPhone X; Geekbench testinde Macbook Pro 2017, Macbook Air 2017 ve 10.5 inçlik iPad Pro'dan daha yüksek skorlar elde etti.
Geekbench sonuçlarına göre; iPhone X'in tekli çekirdek skoru 4061, çoklu çekirdek skoru 9959 puan olarak belirlenmiş. Özellikle iPhone X'in çoklu çekirdek skorunun, Intel Core i serisi işlemcilerin kullanıldığı 2017 model Macbook Pro'lardan çok daha yüksek olduğunu söyleyebiliriz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7400 kez okundu.
31 kişi, toplam 31 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
test, ipad pro ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim