Anlık Bildirim

Icebreaker: A Viking Voyage, Rovio Stars kapsamında mobil oyuncuların beğenisine sunuldu

Icebreaker: A Viking Voyage, Rovio Stars kapsamında mobil oyuncuların beğenisine sunuldu

Nitrome tarafından geliştirilen fizik tabanlı bulmaca oyunu Icebreaker: A Viking Voyage, Rovio'nun yayıncı programı Rovio Stars kapsamında Appstore'daki yerini aldı. Rovio'ya geliştirici kimliğinin yanı sıra, yayıncı kimliği de kazandıran Rovio Star sayesinde, parlak fikirleri olan bağımsız geliştiriciler daha rahat fark edilmek için bir fırsat yakalayacak.

Aslı ödüllü bir flash oyun olan Icebreaker, mobil platformda biraz daha geliştirilmiş bir yapıya sahip. Toplamda 95 farklı bölümden oluşan oyundaki amacımız ise, Cut The Rope'dakine benzer bir kesme dinamiğini kullanarak buzullara hapsolan Viking askerlerini kurtarmak. Icebreaker: A Viking Voyage'daki bu amaç oldukça basit gibi görünse de, gittikçe karmaşıklaşan bölüm tasarımları oyuncuları bir hayli zorlayacak türden.

Görsel anlamda mükemmeli vaat etmese de, sesleri ve basit kontrol yapısıyla mobil cihazlarda eğlenceli bir oyun deneyimi sunan Icebreaker: A Viking Voyage'a aşağıdaki market bağlantılarından ulaşabilirsiniz. Bu arada merakla beklediğimiz yapımlardan biri olan Tiny Thief'in de Rovio Stars kapsamında karşımıza çıkacağını belirtelim. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim