Anlık Bildirim

İddia : Galaxy Note 3 modelinin daha ucuz bir versiyonu da olacak

İddia : Galaxy Note 3 modelinin daha ucuz bir versiyonu da olacak

Samsung'un 4 Eylül'deki Galaxy Note 3 lansmanına kısa bir süre kala, modelle ilgili pek çok iddia gündeme geldi. Ancak bu kez modelin bir versiyonu daha olduğu iddia ediliyor.

Güney Kore kaynaklarına göre Samsung, Galaxy Note 3'ün daha ucuz bir versiyonu üzerinde çalışıyor. Bu versiyonun mini ekini alıp almayacağı bilinmiyor ancak ekran boyutu değişmeden bazı donanımda kısma olacağı belirtiliyor.

Bu kırpmalardan birisi Super AMOLED yerine LCD ekran kullanarak yapılacak. Diğeri ise arka kameranın 13MP çözünürlükten 8MP'e düşürülmesiyle olacak. Buna ek olarak küçük de olsa işlemcinin Snapdragon 600 şeklinde tercih edileceği iddiası dile getiriliyor. Samsung bu kırpılmış versiyonu gelişmekte olan ülke pazarları için üretecek ve fiyatı biraz daha aşağı çekecek. 

İddia henüz doğrulanmamış olmakla birlikte bazı kaynaklar da bu modelin Galaxy Note 3 Active şeklinde pazarlanacağını savunuyor. Galaxy S4 amiral gemi modeli ile birlikte görmeye başladığımız suya ve toza dayanıklı Active versiyonu, iddialara göre Galaxy Note 3 modelinde de kendisine yer bulacak. Ancak bu da henüz doğrulanmadı. Samsung'un Galaxy Note 3 modelini nasıl pazarlayacağı 4 Eylül'deki lansmandan sonra belli olacak.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3032 kez okundu.
32 kişi, toplam 33 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim