Anlık Bildirim

İddia : Samsung, Galaxy S4 modelinden ayda 10 milyon adet satış bekliyor

İddia : Samsung, Galaxy S4 modelinden ayda 10 milyon adet satış bekliyor

Samsung'un önümüzdeki bir iki ay içerisinde yeni amiral gemi modeli Galaxy S4'ü tanıtacağına kesin gözüyle bakılırken, sektörden gelen haberler firmanın beklentileri oldukça yukarıda tuttuğu yönünde. 

Galaxy S2 ve Galaxy S3 modelleri 40 milyon satış barajını geçen Samsung, yeni modeli için ise bir hayli iddialı. Güney Koreli Money Today gazetesinin iddiasına göre, Samsung yeni modelinden ayda 10 milyonluk bir satış rakamı bekliyor. Beklenti gerçekleşirse, model tarihin en popüler Android cihazı olacak. 

Gazete firmanın bileşen tedarikçilerine ayda on milyon üretim olarak şekilde sipariş verdiğini iddia ediyor. Ancak bu iddiaların bir teyidi yok.

Galaxy S3 modeli yaklaşık 7 ay gibi bir sürede 40 milyon barajını geçti. Ancak ilk ay bir milyon satış yapmıştı. Samsung'un oluşabilecek büyük talep neticesinde herhangi bir stok sıkıntısı yaşamak istemediği anlaşılıyor. Bu bakımdan sipariş talimatı gerçeğe yakın olabilir.
Ancak modelin bir iki ay içerisinde 40 milyon satış rakamını geçeceğini düşünmek biraz abartı olabilir. En iyimser tahminle 5 ay gibi bir sürede 40 milyon barajı geçilirken, model bu kez 50 milyon sınırını zorlayabilir.

Samsung'un yeni amiral gemi modelini Mart ayının sonlarında ABD'deki bir etkinlikle tanıtmayı planladığı iddia ediliyor. Satış ise 15 Nisan itibariyle başlayacak. 5 inçlik Full HD Super AMOLED ekran, Cortex-A15 tabanlı Exynos 5 Quad veya Octa işlemci, 2GB RAM, 13MP çözünürlükte kamera gibi özelliklere sahip olacağı belirtilen model, firmanın bu yıl ki 350 milyon akıllı telefon satışı hedefindeki en büyük kozu olacak. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2335 kez okundu.
41 kişi, toplam 46 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim