Anlık Bildirim

İddiaya göre Çin, Bitcoin’e sahip olmayı da yasaklayabilir

Bilindiği üzere Çin son zamanlarda Bitcoin madencilerine yönelik yasaklar yapmıştı. Bitcoin'in öncülerinden birine göre bu yasaklar daha da ileriye gidebilir ve ülkede Bitcoin tamamen yasaklanabilir.

Çin, son zamanlarda kripto para madencilerine yönelik getirdiği yasaklarla piyasayı oldukça sarsmıştı. Bitcoin’in öncülerinden ve İlk Çin borsasının kurucusu Bobby Lee’ye göre Çin bu yasakları daha da ileriye taşıyarak ülkede Bitcon’e sahip olmayı yasaklayabilir. Lee’ye göre bunun olması yüzde 50 ihtimalle mümkün.

İddiaya göre Çin, Bitcoin’i tamamen yasaklayabilir

Lee açıklamasında, “Bence yapabilecekleri bir sonraki şey, son darbe, lider kripto para birimini tamamen yasaklamak olurdu. Bunun gerçekleşme oranını yüzde 50 olarak görüyorum” ifadelerini kullandı.

Lee’ye göre Bitcoin (BTC) 500.000 dolar seviyesine ulaşırsa Çin, Bitcoin’i tamamen yasaklamak için harekete geçebilir. Ünlü ismin son zamanlarda yaşanan düşüşlere rağmen Bitcoin’in bu yıl 250.000 dolar seviyelerine ulaşacağına olan inancı devam ediyor.

İddiaya göre Çin, Bitcoin’i tamamen yasaklayabilir

60.000 seviyelerinden 30.000’lere gerileyen lider kripto para biriminin fiyatı, son günlerde Amazon’un Bitcoin’i kabul edebileceği söylentilerinden sonra 40.000 dolar seviyelerine yaklaştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim