Anlık Bildirim

İddiaya göre Hyundai N Vision 74 konsepti resmen üretime girecek

Hyundai, geçen yılın ortalarında N Vision 74 konseptini görücüye çıkarmıştı. Tasarımıyla büyük beğeni toplayan bu çalışma, büyük oranda Geleceğe Dönüş filmindeki ikonik araç DMC-12'ye benzetilmişti.
İddiaya göre Hyundai N Vision 74 konsepti resmen üretime girecek Tam Boyutta Gör
Güney Kore'den gelen haberler, Hyundai'nin bu çalışmayı üretime geçireceğini iddia ediyor. Money Today'in haberine göre şirket, 27 Mayıs'ta Seul'deki tasarım stüdyosunda "Pony Day" isimli bir etkinlik düzenleyecek ve burada otomobili üretme planlarını açıklamakla kalmayıp son halini de gösterecek.

Giorgetto Giugiaro tasarımı olan otomobil Pony Coupe ismiyle yollara çıkacak. Elbette bu iddiaların henüz resmi bir dayanağı yok ancak yukarıda da belirttiğimiz gibi resmi açıklamanın 27 Mayıs tarihinde yapılacağı belirtiliyor.

Şimdilik teknik detaylarla ilgili konuşmak için çok erken ancak N Vision 74 konseptinin hibrit sisteme sahip olduğunu hatırlatalım. Ancak bu sistem, alışıldık benzin-elektrik formundan ziyade hidrojen yakıt hücresi ve batarya gücünün birleşiminden oluşuyor.

Gücünü arka aksa 671 hp güç ve 900 Nm tork sağlayan iki elektrik motorundan alan araçta 62.4 kWsa batarya ve 4.2 kg hidrojen depolayabilen tank bulunuyor. Bu da aracın ikmal ihtiyacı duymadan 600 kilometreden fazla mesafe kat edebilmesini sağlıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3798 kez okundu.
9 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Hyundai, hyundai n vision 74 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim