Anlık Bildirim

IKEA ve ASUS ROG ilk ürünlerini sunar

UPPSPEL oyuncu ürün ve aksesuarları için iş birliği yapan IKEA ile ASUS ROG markası Çin’de satışa başladı. Yıl sonunda ise global pazarda satışa sunulacak.

IKEA ve ASUS ROG ilk ürünlerini sunar Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz yıl oyunculara özel mobilyalar üretmek üzere iş birliği yaptıklarını duyuran Asus ROG ve IKEA markaları bu yıl ilk ürünleri piyasaya sürüyor. Yol haritasında olduğu gibi hareketlilik Çin’de başladı.

IKEA ve ASUS ROG ortaklığı

Oyuncu mobilyaları Çin’deki Ar-Ge merkezi tarafından geliştiriliyor. IKEA mühendisleri ve ASUS ROG tasarımcıları pek çok eSpor oyuncusu ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu. 6 ürün ailesinde koltuktan kupa tutucusuna ve boyun yastığına kadar toplamda 30 ürün yer alacak.

Ortaklık kapsamında UPPSPEL ürün ve aksesuar ailesi geliştirildi. HUVUDSPELARE, UTESPELARE, MATCHSPEL, GRUPPSPEL ve LÅNESPELARE ürün aileleri ise IKEA’nın kendi tecrübesini yansıtıyor.

IKEA ve ASUS ROG ilk ürünlerini sunar Tam Boyutta Gör

Yeni IKEA oyuncu mobilya ve aksesuarları Çin’de satışa başladı. Ekim ayında ise global çapta satışa çıkması bekleniyor. Her ürün ailesinde farklı yelpazede fiyatları olan bir masa ve koltuk yer alacak.

IKEA ve ASUS ROG ilk ürünlerini sunar Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim