Anlık Bildirim

Microsoft geri adım attı! Xbox Live Gold'a zam gelmiyor

Dün öğlen saatlerinde Xbox Live Gold üyeliği için açıklanan fiyat artışı oyuncuların yoğun tepkisi sebebiyle iptal edildi. Ayrıca ücretsiz online oyunların Live Gold zorunluluğu da kaldırıldı.

Microsoft geri adım attı! Xbox Live Gold'a zam gelmiyor Tam Boyutta Gör

Bildiğiniz gibi iki rakip konsolun da aylık abonelik servisi bulunuyor. Bu servislere abone olarak hem parasını verip aldığınız oyunların çevrimiçi özelliklerini açabiliyorsunuz hem de aylık birkaç adet oyuna ücretsiz erişim kazanıyorsunuz.

Xbox konsolu tarafındaki aboneliğin ismi Xbox Live Gold. Dün öğlen saatlerinde Xbox Live Gold üyeliğine bir zam uygulanacağı açıklanmıştı. Açıklamaya göre aylık, 3 aylık ve 6 aylık aboneliklere sırayla 1 dolar, 5 dolar ve 20 dolar zam yapılacaktı. Ancak açıklamanın yapıldığı andan itibaren oyuncular büyük tepki gösterdi.

Bu tepkinin sonucunda da Microsoft, "İşleri batırdık, bize bildirmekte haklıydınız." cümlesiyle başlayan bir açıklamanın sonunda gelen zamları iptal ettiklerini ve fiyatların aynı kalacağını açıkladı.

Ekstra olarak da artık ücretsiz online oyunların  Xbox Live Gold üyeliği gerektirmeyeceği direkt olarak oynayabileceğimiz açıklandı. Ücretli oyunlardaki online özelliklere erişebilmek için hâlâ Xbox Live Gold üyeliği gerekli olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim